Ez az oldal cookie-kat használ. Ha tovább navigál  Ön elfogadja a cookie-k használatát. Bezár

Monese: Apple Pay-es euró bankkártya bárki számára! (5 euró ajándékba)

A Monese egy brit online bank, amihez angol font alapú, UK kártya mellett már eurósat is rendelhetünk, utóbbit érdemes választani a magyaroknak is. A kártya néhány nap alatt megérkezik a magyar címünkre, ezután már csak aktiválnunk kell és az alkalmazáson belül hozzáadjuk az Apple Pay-hez. Hogyan rendelhetjük meg?

Az első lépés, hogy töltsük le a Monese alkalmazást az App Store-ból. Ezután kattintsunk a regisztráció gombra, majd töltsük ki a kért adatokat. E-mail cím, ország, és persze ha van, meghívó kód. Utóbbinál érdemes használni a miénket, a TAMAS865-öt, mivel 5 eurót kaptok, amint feltöltitek a kártyát! Erre a cikk végén még kitérek.

Monese-Apple-Pay-k%C3%A1rtya-rendel%C3%A

Ezután fogadjuk el a felhasználási feltételeket, majd válasszuk az Eurozone accountot, kivéve ha direkt UK-t szeretnénk. A rendszer a bankbiztonság miatt kéri tőlünk a személy azonosító okmányainkat, illetve egy videót, hogy valóban mi használjuk azokat. A regisztráció után kiválasztjuk a Starter opciót, mely teljesen ingyenes előfizetést foglal magába, de természetesen választhatunk a Plus és Premium között is. A kártya megrendeléséhez nem kell előfizetés!

Monese-Apple-Pay-k%C3%A1rtya-magyar-c%C3

Amennyiben folyamatosan ezt a kártyát szeretnénk használni, akkor a Premium lehet érdekes számunkra, mert ott a feltöltésért, levételért és átváltásért sem kell fizetni, de nyilván erre később is előfizethetünk.

Miután megrendeltük kártyát, egy előzetes időpontot kapunk, hogy körülbelül mikor érkezik meg. Ez átlagosan egyébként 3-5 nap. A kártya aktiválása után pedig, ahogy már említettem, hozzáadhatjuk az Apple Pay-hez. Ha ezt az appon belül tesszük meg, akkor még a régiót sem kell átállítani, ha viszont az iOS beépített Wallet appjában akarjuk hozzáadni, akkor ahhoz a régió átállítása is szükséges.

A Monese egyenlegünket feltölthetjük bankkártyával és banki átutalással is, ezeket az információkat a saját fiókunk alatt találjuk meg!

K%C3%A9p-6-700x663.png

(Ahogy a fenti képen is látszik, 10 euró feltöltése után kapjuk meg az 5 eurós jóváírást.)

Visszatérve a meghívó kódra, azért is érdemes használni, mert a Monese kártya 5 euróba kerül, amit természetesen nem kell kifizetnünk, de mínuszba kerül az egyenlegünk. Azonban ha feltöltjük, akkor megkapjuk az ajándék 5 eurót is, így végeredményben a kártya ingyen volt nekünk. Ne felejtsétek el: TAMAS865

forrás: szifon.com

Megosztás:

PayPal