Ez az oldal cookie-kat használ. Ha tovább navigál  Ön elfogadja a cookie-k használatát. Bezár

Elképszető, mire képes az iPhone Xs kamerája | VIDEÓ

Máris megérkezett a 12-én bemutatott új csúcskészülék első reklámja, a Shot on iPhone XS, amelyben a kamerafunkcióké a főszerep. Te jó ég, miket ki lehet hozni belőle egy kis kreativitással!

Noha még pár szerencsés Apple-alkalmazotton kívül még senkinek sem volt alkalma érdemben kipróbálni az új készülék kamerafunkcióit, az Apple megelőlegezve követeli a bizalmat és egy rövid reklámfilm keretei közt győzköd minket róla, hogy sose volt még ilyen jó iPhone-nal fotózni/videózni.

És ezt a látottak alapján csont nélkül el is hisszük neki…

Körülbelül másfél percre volt szüksége a cikk írójának ahhoz, hogy tátott szájjal nézze (ami teljesen jogos), miket lehet kihozni az okostelefon kamerájából, ha megfelelően kreatív kezek közé kerül. Igen, a kreativitás fő szerepet kap ebben a  Shot on iPhone reklámban. Mindenféle színes, szagos, látványos, tulajdonképpen kémia kísérletet rögzítettek, ha kell lassított felvételellel, ha kell 4K 60 fps-ben, de még Time-lapse videót is láthatunk.

A teljes igazsághoz azért tegyük hozzá, ezek annyira király beállítások, hogy valószínűleg egy régebbi készülékkel is hasonlóan látványos anyagot lehetne összehozni, de mindegy is, célba ért a reklám: alig várom, hogy megérkezzen hozzánk az iPhone Xs.

01_brutalis_mire_kepes_az_iPhone_Xs_kame

Forrás: iMagazin

Megosztás:

PayPal